YURAN: RM 220.00 WAKTU: 10 pagi - 2 petang TEMPAT: UKAY PERDANA, AMPANG, SELANGOR DARUL EHSAN(alamat penuh akan diberi setelah kelas dipersetujui) - Kelas terhad kepada 4 orang sahaja untuk satu sessi - Jika berminat, call/sms019-3404700 / 0192398677@ email: fatimahshaari@gmail.com - Kaedah one to one (hands on)
Kursus merangkumi: 1) Sejarah, jenis & perbezaan coklat. 2) Cara2 membuat inti praline coklat. 3) Proses & teknik 'tempering' coklat couverture. 4) Membuat coklat 'European Style' menggunakan coklat compound. 5) Colouring. 6) Nama & alamat pembekal coklat & peralatan yang berkenaan. 7) Pembungkusan, cara penjagaan mould dll.
HOW TO ORDER
- Sms/email detail order spt tema warna, filling coklat, tulisan (jika berkenaan). - Quotation akan diberikan dan setelah setuju, separuh drp bayaran perlu dijelaskan melalui akaun Maybank 162188444099 (Fatimah binti Shaari). - Delivery/pickup sendiri pada tarikh yang dipersetujui...
EDIBLE
- Anda boleh juga meletakkan gambar sendiri di atas coklat. - Tambahan bayaran akan dikenakan untuk tujuan tersebut. - Pastikan order dibuat 1o hari lebih awal dan gambar mesti dlm format .jpg serta melebihi 700 pixel supaya kualiti gambar yang dihasilkan lebih baik.
Emma 2.50 dgn reben ker..nasib baik ija xd kt cana lau tdk leh oder ngan emma..murah giler letak gambar..
ReplyDelete