Facebook

Thursday, June 10, 2010

CHOCOLATE FOR WEDDING




Order dari hubby's officemate - Dilla...khas untuk bakal suaminye...

Wednesday, June 9, 2010

HARI GURU




Order dari cikgu Aliza, Ipoh untuk member dia...

Wednesday, May 5, 2010

TEMPAHAN

Salam ...DanishQistinachocolate dlm proses menyiapkan coklat2 yg ditempah...nanti kite upload ekkk

Sunday, April 11, 2010

BIRTHDAY GIFT




Order dari my friend, Adib...nak bagi kat gurfren dia....

Thursday, April 1, 2010

DARI KEKASIH UNTUK KEKASIH




Order from my hubby's offmate...

Monday, March 22, 2010

ODER FROM IPOH





Yang ni pulak order dari Kak Ju, Ipoh untuk birthday anak dia...tqvm.....pehni leh oder lg ye...

Wednesday, March 17, 2010

CHOCOLATE FOR HANTARAN





Oder dari my friend, Ika utk member dia bertunang...Chocolate + bakul.Tema kaler pink...Hope u will like it......

Monday, March 15, 2010

REQUEST FROM MY FRIEND...



L
Order dari my friend, Mr Zaini nak bg kat member dia...+ delivery kat BSN KL..layanzzz..

Friday, March 5, 2010

ODER FRM CUSTOMER




Yang ni hadiah dari Nadia untuk bday adik2 dia...2 in 1....senangkan....leh makan sama2....hehe...sowi la background pic kureng sket...last minute snap....dlm keta jer...

HASIL COKLAT KAK YANG N PUAN SHAMSIAH








ni la hasil coklat oleh Kak Yang n Puan Shamsiah....sebenarnya byk lagi tapi ari tu x sempat nak snap coz masing2 nak berkemas nak balik...dah nak malam...

Sunday, February 28, 2010

KELAS COKLAT



Kali ni cikgu yang mengajar kat umah anak murid...hehe...kelas ni dihadiri oleh Kak Yang dan Hajah Shamsiah..Dua2nye businesswoman.....Kak Yang wat business cupcake..Hjh Shamsiah lak pemilik decoimpian( jual brg2 henglish)...layanz....

Saturday, February 20, 2010

ODER FROM CUSTOMER





Yang ni oder dari Cikgu Eni dari Ipoh untuk birthday anak pompuannye yang comei tuh.....50 pack (2 pcs choc in golden box) and 20 pcs oreo with edible image (snow white)...Nak tema white n blue....sowi le gambar kureng memuaskan.. gelap jer..last minute snap...Hope u like it..yezza!!

Sunday, February 7, 2010

OREO WITH EDIBLE





Coklat Oreo ni oder dari Nora untuk anak pompuannye... Gambar nih bole dimakan tau...jgn buang lak ye

BIRTHDAY GIFT





Oder dari ipoh...From Cikgu Aliza..(neighbour my sis, pinkyrosecottage) for her sis in law...baru jer lepas antar ke umah dia kat Desa Coalfield. Fuhh...jauh berjalan...luas pandangan...anyway tqvm teacher...pehni leh ler oda lagi ekk

Thursday, February 4, 2010

LOVE





Coklat nie oder dari best friend kite masa kat UUM dulu...Nak bagi kat hubby dia...Hope u like it!!!

Tuesday, February 2, 2010

CHOCOLATE WITH BEAR





Sweetkan...sesuwei utk pasangan masing2....nak bg kat anak pun bole....antara coklat yang nak dihantar ke customer dah....